پایانی بر مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و یا ممتاز

از اواسط مهر هیچ برند یا برچسبی مبنی بر «مرغ سبز»، «بدون آنتی‌بیوتیک» و «ممتاز» در بازار نخواهیم داشت مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت: با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی بر مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت. به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر سامد برومندفر» در مصاحبه با رادیو افزود: این طرح ملی به تمامی اداره های کل دامپزشکی استان های سراسر کشور ابلاغ و همینطور فرصت یک ماهه به استان ها و ستاد دامپزشکی کشور به منظور ایجاد زمینه ها و بسترهای لازم و همینطور هماهنگی در سطح ملی و استانی برای موفقیت در اجرای این طرح در نظر گرفته شده است. وی همچنین اظهار داشت: فاز عملیاتی این طرح نیز از 15 مهر ماه سال جاری با هدف عرضه مرغ های با کیفیت بالاتر و رتبه بندی شده به مردم در سطح کشور آغاز خواهد شد. مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بطورکلی در این طرح ملی گوشت مرغ به سه درجه A+،A  و B رتبه بندی و به بازار مصرف عرضه می شود. وی در ادامه افزود: بدون شک با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهر ماه سال جاری دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی برمرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت. برومند فر اظهارداشت: این طرح فقط مربوط به مصرف آنتی بوتیک در واحد های مرغداری نیست بلکه استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در کشتارگاه ها، رعایت پرهیز غذایی و دارویی قبل از کشتار و دیگر موارد بهداشتی را شامل می شود. وی همچنین از وجود 60 کشتارگاه بسیار پیشرفته و مجهز مرغ در کشور خبر داد و گفت: تخلیه اندام های داخلی مرغ در این کشتارگاه ها بصورت خودکار و بدون دخالت دست انسان انجام می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.