ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مقاله ی پنجم انتخاب گاو شیری مناسب:
بدن:
بدن گاو باید بزرگ و حجیم باشد. به این مفهوم که باید دور سینه اش عریض و وسیع باشد تا فضای کافی برای شش ها و قلب فراهم بشود، همچنین اندازه و دور شکم نباید کم باشد .
پهلو باید عمیق باشد. اگر چنین اتفاقی بیفتد به جز آن که قلب و ریه بزرگ می شوند بهتر می تواند متابولیسم انجام دهد وقتی شکم بزرگ باشد باشد نشان دهنده ی این است که دستگاه گوارش بزرگی دارد و غذای بیشتری می تواند بخورد پس تولید بیشتری دارد. البته بزرگی شکم را با بیماری یا آبستنی اشتباه نگیریم.
معمولا گاوهای که دنده هایشان پهن و مستع هستند و با هم فاصله دارند این یک گشادگی خاصی به محوطه ی شکم می دهد. بدن گاو شیری باید زاویه دارد باشد یعنی تجمع گوشت باعث از بین رفتن زوایای طبیعی بدن نشود و باید زاویه هایش حفظ شود و حیوان باید ظرافت مادینگی داشته باشد .
پوست گاو باید نرم و چین دارد باشد و پوست خشک خوب نیست.
موهای براق کوتاه و نرم داشته باشد.
اسکلت ظریف داشته باشد.
نکته ی بسیار مهم : پشت گاوهای شیری خوب معمولا حالت مثلثی شکل دارد.