مرکز جامع دامپزشکی ایران
مرکز جامع دامپزشکی ایران

مرکز جامع دامپزشکی ایران

iranvetmed.ir

بانوی کارآفرین و دامپزشک نمونه‌ای که نخستین کلینیک دامپزشکی شهرستان خوسف را راه‌اندازی کرد

بانویی کارآفرین و نخبه علمی در شهرستان خوسف واقع در استان خراسان جنوبی این روزها با بهره‌مندی از تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد توانسته نخستین کلینیک دامپزشکی شهرستان محل سکونت خود را راه‌اندازی کند .

به گزارش حکیم مهر به نقل از کمیته امداد، «دکتر فائزه زنگویی» بانوی کارآفرینی است که علاوه بر ایجاد شغل و رسیدگی به مددجویانی که حرفه آنها دامداری است، موجب جلوگیری از اتلاف سرمایه آنان و توسعه صنعت پرورش طیور و رونق تولید در منطقه شده است.

وی که از نخبگان کشوری است در کنار سه خواهر و برادر خود با کسب مدارج عالی در زمینه دامپزشکی، موفقیت‌های زیادی را به دست آورده و در دو سال اخیر به عنوان دامپزشک نمونه شهرستان خوسف برگزیده شده است .

این بانوی کارآفرین در سال ۹۵ از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و با گرفتن مدرک دامپزشکی و همچنین استفاده از تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی از کمیته امداد در قالب طرح‌های راهبری شغلی موفق شده با تکیه بر اراده راسخ و توکل به خدا، کلینیک دامپزشکی در شهرستان خوسف که جزو مناطق محروم کشور است، راه‌اندازی کند.

وی در این باره می‌گوید: تا قبل از راه‌اندازی این مجموعه، این منطقه فاقد کلینیک دامپزشکی بود و بسیاری از خانواده‌ها که وضعیت مالی چندان مناسبی نداشتند و به حرفه دامداری و پرورش طیور نیز مشغول بودند سالانه خسارت‌های مالی زیادی را متحمل می‌شدند زیرا شیوه نگهداری از طیور آنها به روز و علمی نبود.

این دامپزشک نمونه می‌افزاید: از سال ۹۵ با احداث این کلینیک و به کارگیری هشت نفر برای واکسیناسیون دام‌ها و مرغداری‌ها در دوره‌های زمانی که نیاز به واکسیناسیون بود تاثیر به سزایی در افزایش سلامت دام‌ها گذاشتیم و از طرفی مانع از بروز خسارت مالی وارده به این دامداران شدیم.

وی با اشاره به اهمیت اشتغال‌زایی در مناطق محروم کشور، می‌گوید اشتغال به کار تعداد بیشتری از نیروهای دامپزشکی در این منطقه در برنامه‌ریزی‌های پیش روی او است و امیدوار است از طریق طرح‌های راهبری و هدایت شغلی کمیته امداد بتواند بیش از پیش به تولید در کشور کمک کند.

این بانوی کارآفرین معتقد است: پیگیری مشکلات مددجویان دامدار در مناطق محروم جزو یکی وظایف او و نیروهای مشغول به کار در این کلینیک است. اما با امکانات محدودی که در اختیار قرار داریم قادر نیستیم بسیاری از نیازهای مددجویان منطقه را پاسخگو باشیم؛ از این رو استفاده  از تسهیلات بیش‌تری از سوی کمیته امداد نیز لازم است.

وی در پایان می‌گوید: در حال حاضر در این منطقه تعداد زیادی مرغداری وجود دارد و به صورت میانگین ۲۵۰۰ دامدار زیر نظر این کلینیک دام‌های خود را درمان و واکسیناسیون می‌کنند که امیدواریم با توسعه این کلینیک بتوانیم کمک بیشتری به توسعه و رونق صنعت دامپروری در منطقه داشته باشیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.